Välkommen till Sankt Ibbs GK – golfklubben mitt i Öresund! +46 (0) 418 72363 | golf@stibb.se
Demo

Bansponsorer

Landskrona Bostäder

Landskrona bostäder är ett familjeägt företag som långsiktigt äger och förvaltar fastigheter, företrädesvis i Landskrona Stad. Vårt ledord TRIVSEL är viktigt för oss och våra hyresgäster. För närvarande äger vi över 200 lägenheter i centrala Landskrona samt ett antal industrifastigheter men även kommersiella lokaler, parkeringsplatser och garage för uthyrning.

Thulins Elektriska

El sedan generationer är det inte många elfirmor som kan säga, men Thulins El kan. 4:e generationen borgar för kvalitet och långsiktighet. Under senare år har elbranschen utvecklats enormt. Våra bostäder och fastigheter blir alltmer uppkopplade och digitaliserade, mycket som du kan styra med din smartphone. Thulins El säkerställer effektiva lösningar för framtiden med god kompetens och teknik i framkant.

Handelsbanken

En lokal storbank där besluten fattas lokalt nära kunden. En bank där du som kund är utgångspunkten för verksamheten. Lösningar och råd som du som kund förstår och gynnas av. Handelsbanken har rikstäckande kontorsnät i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Nederländerna. Handelsbanken har nöjdare kunder än jämförbara banker.

Saxtorp Trading

Saxtorp Tradings har stöttat entreprenadbranschen med maskiner i snart 50 år!
Hyr eller köp och med ett stort utbud finns alltid en passande lösning. Verksamheten bygger på affärsmässighet, kvalité och god service. Våra kunder finns både inom och utom landet. Maskiner finns från 1,5 till 18 ton.

i FACTS

iFACTS erbjuder mjukvara och tjänster inom governance, risk management och försäkring. I nära samarbete med kunder inom ett flertal olika branscher och offentlig sektor har metod och mjukvara utvecklats till att stödja effektivare processer för bl.a. informationssäkerhet och GDPR. iFacts levererar lösningar som kunden själv äger och kontrollerar.

Turistgården, House of Hven

På House of Hven blickar vi både framåt och bakåt i vår strävan att ge våra gäster den bästa upplevelsen. Med backspegel som sträcker sig 100 år till början av förra seklet finns en enorm skatt att gräva ur. I samklang med nutida och framtida krav och önskemål från våra gäster erbjuder vi upplevelser som sträcker nästan ända till horisonten.

Kontaktuppgifter

S:t Ibbs Golfklubb
Marielundsvägen 48
260 13 Sankt Ibb
+46 (0) 418 72363
golf@stibb.se