Välkommen till Sankt Ibbs GK – golfklubben mitt i Öresund! +46 (0) 418 72363 | golf@stibb.se
Demo

Boende

Turistgården, House of Hven

På House of Hven blickar vi både framåt och bakåt i vår strävan att ge våra gäster den bästa upplevelsen. Med backspegel som sträcker sig 100 år till början av förra seklet finns en enorm skatt att gräva ur. I samklang med nutida och framtida krav och önskemål från våra gäster erbjuder vi upplevelser som sträcker nästan ända till horisonten.

Spirit of Hven, Backafallsbyn

Spirit of Hven Backafallsbyn är en 4-stjärnig hotell- & konferensanläggning med destilleri, restaurang, relax, boutique och en av Sveriges främsta whiskybarer. Kick off, konferens, whiskyprovning, guidad visning på destilleriet Spirit of Hven, helg med nära och kära och julbord är ett axplock vad vi erbjuder er.

Mötesplats Borstahusen

Camping, stugor, golf & konferens i perfekt läge på Skånes västkust. I fiskeläget Borstahusen med anor från 1700-talet hittar du vår anläggning. Med stugor och camping i underbar natur intill Öresunds salta vågor. Färgfullt om sommaren, krispigt klart om vintern. Du kan koppla av till tystnad och havsbrus och ändå vara nära restauranger och de mysiga gatorna i fiskeläget Borstahusen.

Hotel Öresund Conference & Spa

Ett nybyggt och modernt hotell som bjuder in till en unik upplevelse i Landskrona.
Konferens, gym, spa och slott – vi har det! Ligger centralt nära havet med goda kollektiva kommunikationer. Bjuder på mat av högsta klass.

Örenäs Slott, hotell och konferens

En historisk mötesplats för moderna människor. Mellan Helsingborg och Landskrona nära fiskeläget Ålabodarna. Örenäs Slott har en fantastisk utsikt över Öresund och Ven. Upplev de magnifika matsalarna, känn historiens vingslag kombinerat med modern  mat. Baserat på lokala och ekologiska råvaror.

Hotell Kärnan

På hotell Kärnan bor du mitt i Helsingborg, ett stenkast från Knutpunkten som centralstationen heter och där också färjorna till Helsingör och Ven avgår. Här är storstadens puls tydlig, ett brett utbud av restauranger, kultur och nöjen finns inpå knuten.

Kontaktuppgifter

S:t Ibbs Golfklubb
Marielundsvägen 48
260 13 Sankt Ibb
+46 (0) 418 72363
golf@stibb.se