Välkommen till Sankt Ibbs GK – golfklubben mitt i Öresund! +46 (0) 418 72363 | golf@stibb.se
Demo

Tävlingssponsorer

Handelsbanken

En lokal storbank där besluten fattas lokalt nära kunden. En bank där du som kund är utgångspunkten för verksamheten. Lösningar och råd som du som kund förstår och gynnas av. Handelsbanken har rikstäckande kontorsnät i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Nederländerna. Handelsbanken har nöjdare kunder än jämförbara banker.

Agnes Tapas

Tapas, Bistro, Café i Hamnen i Bäckviken intill färjorna. Här serveras smakupplevelser lite utöver det vanliga. Smakkombinationer som ni kanske inte ens trodde fanns, men de finns hos Agnes! Passa på och kolla in hamnlivet på samma gång.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

är en kundägd organisation med högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen 2016, 2017, 2018, 2019 och 2020. Omsorg om kunderna i livets viktigaste affärer och lokal närvaro och expertis gör att vi är Sveriges mest snabbväxande mäklarkedja.Viktiga värderingar är att vara trygga, kunniga och personliga i mötet med kunden.

Stefan Pålsson AB

Ett rökeri som har utvecklat konsten att röka lax till perfektion. Utvecklingen har skett i samarbete med flera av Sveriges främsta kockar. Stefan Pålsson AB har varit återkommande leverantör till Nobelmiddagarna såväl som till svenska, danska och brittiska hovet. Genom åren har Stefan Pålsson AB erhållit flera internationella utmärkelser för sin matkonst.

Turistgården, House of Hven

På House of Hven blickar vi både framåt och bakåt i vår strävan att ge våra gäster den bästa upplevelsen. Med backspegel som sträcker sig 100 år till början av förra seklet finns en enorm skatt att gräva ur. I samklang med nutida och framtida krav och önskemål från våra gäster erbjuder vi upplevelser som sträcker nästan ända till horisonten.

Handlarn på Ven, Möllebackens livs

Vens största och minsta matvarubutik och Vens knutpunkt med många tjänster som ATG, system och apoteksombud. Med ett utbud av lokala och hållbart producerade varor såväl som standardprodukter tillfredsställs kundernas olika önskemål. Finns mitt på ön, nära för alla.

Landskrona Bostäder

Landskrona bostäder är ett familjeägt företag som långsiktigt äger och förvaltar fastigheter, företrädesvis i Landskrona Stad. Vårt ledord TRIVSEL är viktigt för oss och våra hyresgäster. För närvarande äger vi över 200 lägenheter i centrala Landskrona samt ett antal industrifastigheter men även kommersiella lokaler, parkeringsplatser och garage för uthyrning.

Thulins Elektriska

El sedan generationer är det inte många elfirmor som kan säga, men Thulins El kan. 4:e generationen borgar för kvalitet och långsiktighet. Under senare år har elbranschen utvecklats enormt. Våra bostäder och fastigheter blir alltmer uppkopplade och digitaliserade, mycket som du kan styra med din smartphone. Thulins El säkerställer effektiva lösningar för framtiden med god kompetens och teknik i framkant.

Mazars

Vi är en internationell revisions-, redovisnings-, skatte- och rådgivningsbyrå. Vi arbetar som ett enhetligt partnerskap och ett integrerat team. Genom vår omfattande expertis, storlek och kulturella förståelse kan vi leverera skräddarsydda tjänster inom revision och redovisning samt skatterådgivning, finansiell rådgivning, konsultation och juridiska tjänster.Vårt varumärke står för: att vara den rätta valet för våra medarbetare, för våra kunder, för vår bransch och för samhället i stort.

Rantzow Förvaltning AB

är ett serviceföretag med ett gediget kunnande och ett brett kontaktnät.      
Vi erbjuder både inre och yttre skötsel av era fastigheter, lägenheter och lokaler.
Bland annat erbjuder vi:

  • Reparation och underhåll av fastigheter, lägenheter och lokaler.
  • Reparation och installation av vitvaror.
  • Trappstädning.
  • Skötsel av utemiljön; gräsklippning, häckklippning, snöröjning mm.
  • Uthyrning av lägenheter och lokaler.

Café Tycho Brahe

Café Tycho Brahe, den populära lunchserveringen mitt på Ven, har genom åren kommit att bli en given mötesplats för både tillresta och bofasta. Här serveras det lunch året runt för öns elever i skola och förskola och under sommarmånaderna hålls det öppet dagligen med en varierad meny av mat och dryck. Du sitter bekvämt inne som ute i den lummiga trädgården eller i vårt fina orangeri med gott om sittplatser. På Café Tycho Brahe serveras nybakat, nybryggt och hemlagat i en kulturhistorisk miljö granne med Tycho Brahe Minnena.

Vens Cykeluthyrning

Vi finns här för att göra din dag mer spännande. Hos oss kan du hyra de transportmedel som behövs på Ven allt från cyklar av olika modeller till golfbilar. Vi finns över hela Ven och du kan hyra cyklar både i Husvik och i Kyrkbacken förutom i Bäckviken, 200 m från färjan, uppför backen bara.

Fastighetsbyrån, Landskrona

Din mäklare i Landskrona, vi har funnits här sedan 70-talet och förmedlar bostäder i hela kommunen. I dag är vi Landskronas största mäklarfirma. Med lokalkännedom, kunskap och lång erfarenhet arbetar mäklarna hos oss stenhårt för att göra din största affär till din bästa affär.

Kontaktuppgifter

S:t Ibbs Golfklubb
Marielundsvägen 48
260 13 Sankt Ibb
+46 (0) 418 72363
golf@stibb.se