top of page

Årsavslutning för Tjejligan & Herrgolfen

Lördagen den 29 oktober är det avslutning på Tjejligan och Herrgolfen. I likhet med tidigare år kommer vi att ha en för damer och herrar gemensam shotgun start kl 11 och därefter äta en gemensam måltid. Prisutdelning kommer att ske efter maten.

För dem som vill vara med och delta i måltiden efter tävlingen behöver anmäla sig till tävlingen senast torsdag den 27e kl 12. Anmälan sker som vanligt i ”Min golf”, Detta är för att Maria ska kunna planera sina inköp.

För dem som vill anmäla sig till tävling men ej delta vid måltiden, sker avanmälan för måltid via sms till Stina Ahlenius på tel 0702 21 22 21. Det går bra att anmäla sig till enbart golfen fram till fredag kl 18.00 - men då kan vi inte reservera plats vid matbordet efteråt.

Recent Posts

See All

Tyvärr måste vi meddela att vi är tvungna att stänga greenerna. Detta med anledning av att det svampangrepp vi drabbats av har eskalerat. Spel sker nu mot orange pinne. Detta gäller till att börja med

Sommarens juniorläger infaller i år måndag den 26/6, onsdag 28/6 och torsdag 29/6. Obs att det inte är någon aktivitet på tisdagen. Mer info kommer inom kort

bottom of page