top of page

Föredrag på klubben

Måndag den 15 juli kl.18.30


Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd samtalar om sina nya böcker - missa inte!

Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd hade en romans i 20-årsåldern under sju veckor. Efter en paus på 33 år tog de upp romansen på nytt och började även skriva böcker tillsammans. Eftersom de bägge under många år uppträtt med och skrivit humor – var och en på sitt håll – föll det sig naturligt att skriva feelgood. Anki åker till Paris är i år nominerad till utmärkelsen ”Årets feelgood” och är en uppföljare till Anki åker till Las Palmas, som låg trea på Storytels lyssnartopp 2022. Böckerna handlar om hårfrisörskan Anki, som med väninnan Rose-Marie i släptåg, råkar ut för strapatser: dramatik, romantik och oförutsedda händelser – som krokodiler och män i tangas.  Men de handlar också om vänskap och lojalitet kvinnor emellan. 

Jan har dessutom precis kommit ut med barnboken Den flygande balkongen, en romantisk komedi för 8-åringar med läs- och skrivsvårigheter. 


Restaurangen är öppen för den som önskar köpa något att äta eller dricka!


Recent Posts

See All

Föredrag på klubben

Måndagen den 22 juli kl. 18.30 Sebastian Lundström, psykolog och docent i barn- och ungdomspsykiatri, kommer och föreläser om ökningen av autism och adhd-diagnoser i samhället och vad det kan bero på.

Sommarläger junior 24-26 juni, 9-12

Anmälan till vårt golfpro Anders Olsson på andersvengolf@gmail.com alternativt så ring 070 5141105. Lägret är gratis för medlemmar och kostar 350:- för icke medlemmar. För Er som vill ta med klubbor o

Comentários


bottom of page