top of page

VILL DU BLI MEDLEM I SVERIGES TREVLIGASTE GOLFKLUBB?

St Ibbs golfklubb är en mycket social klubb, vi vill vara en Familjeklubb med aktiviteter och tävlingar för medlemmar i alla åldrar. Medlemmar och gäster skall känna glädje i att spela banan och besöka klubbhuset.

St Ibbs golfklubb har ett avtal med Vens golfbana AB, om att nyttja banan. Det är alltså Vens Golfbana AB som äger banan och driver anläggningen. Vi arbetar dock mycket tillsammans för det gemensammas bästa.

Som medlem i St Ibbs golfklubb får du förutom ett medlemskap i Svenska Golfförbundet, ett rikt utbud av lokala aktiviteter. Du kan spela golf hela året på banan, men vårt golfår börjar med årsmöte på långfredagen och sedan rullar aktiviteterna igång.

Ibland bjuder vi föredragshållare under sommaren och så har vi förstås vår årliga sommarfest! Vi söker ständigt nya sponsorer till våra tävlingar och även till banans underhåll.

Vill du bli sponsor och åtnjuta ytterligare förmåner som t ex vår sponsordag, finns det flera möjligheter. Ta kontakt med vår sponsorsamordnare Ulf Norrstam. Ytterligare aktiviteter kan dyka upp så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Sist men inte minst bjuder vi förstås på den naturliga samvaron och en klubbgemenskap, som rankas bland de högsta i golfsverige! Varmt Välkommen!

KLUBBEN ERBJUDER BL.A.

Stor tillgänglighet till eget spel

Tävlingar t.ex.

Söndagstävlingar för alla, Maj-September
Tjejligan, April-Oktober
Herrgolfen, April-Oktober
Juniortävlingar, Juni-Augusti
Damtävlingar, Juni-Augusti
Herrtävlingar, April-September
Venveckan, den stora tävlingsveckan, vecka 28
Vintergolf för alla, November-Mars
Seriegolf H50, H60, H70, D60 samt 2 lag i skåneserien

Samarbetsavtal med närliggande klubbar

Träningsmöjligheter för såväl juniorer och seniorer

Golfläger för juniorer

Årliga gemensamma utflykter

Driving
range


 

Anchor 1
bottom of page